Privacyverklaring
Het Oranjecomité organiseert en faciliteert activiteiten in Zoeterwoude Rijndijk. Hierbij zijn enkel persoonsgegevens aanwezig van de bestuursleden zelf, van vrienden van het Oranjecomité, van ingeschakelde derden en van personen die activiteiten van het Oranjecomitie hebben bijgewoond. Deze persoonsgegevens zullen door het Oranjecomité alleen voor het doel worden gebruikt, waarvoor het verkregen is.

De volgende soorten gegevens ‘verwerken’ wij:

Achternaam, voornamen, voorletters, geslacht, e-mailadres, bankrekeningnummer en foto’s.

De wettelijke grondslag hiervoor is:

  • Persoonsgegevens bestuursleden: toestemming
  • Vrienden van het Oranjecomité: uitvoering van overeenkomst
  • Ingeschakelde derden: uitvoering van overeenkomst
  • Personen die activiteiten hebben bijgewoond: toestemming


Het bewaren van gegevens

Het Oranjecomité bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt wenselijk is, namelijk zo lang de overeenkomst duurt dan wel het wenselijk is dat de foto’s van activiteiten te raadplegen zijn.

Uitwisseling van uw persoonsgegevens met derden

Uw persoonsgegevens worden niet aan derde partijen verstrekt.   


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen (uw rechten)

U heeft altijd het recht uw persoonlijke gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

U kunt een verzoek tot correctie of verwijdering (ook foto's) per e-mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In aanvulling op bovenstaande rechten kunt u ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


Beveiliging
Het Oranjecomité neemt de bescherming van uw gegevens zeer serieus en neemt maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Heeft u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd of zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u meer weten over de beveiliging, neem dan contact op met ons secretariaat via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Cookies
Op de website gebruiken wij functionele en analytische cookies. Hieronder worden deze cookies nader uitgelegd.


Functionele cookies
Functionele cookies zijn technisch noodzakelijk om de website zo goed mogelijk te laten werken. Voor deze cookies hoeft u geen toestemming te geven.

Analytische cookies
Via analytische cookies kunnen we informatie bijhouden over het bezoek aan de website. Hierdoor kunnen we het gebruiksgemak van de website verbeteren. Voor deze cookies hoeft u geen toestemming te geven.

Cookies uitschakelen
Via de browserinstellingen op uw computer kunt u geplaatste cookies verwijderen en het plaatsen van nieuwe cookies uitschakelen. De wijze waarop verschilt per browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Opera). Meer informatie vindt u in de instellingen van uw browser. Het is mogelijk dat de website niet optimaal functioneert als u ervoor kiest de cookies op de website uit te schakelen.


Onze gegevens

Secretariaat Oranjecomite Zoeterwoude-Rijndijk
Kastanjelaan 29
2382 EJ Zoeterwoude-Rijndijk
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



Activiteiten

  • Sinterklaas 2018. Datum volgt

  • Lampionnenoptocht 2019. Datum volgt

  • Koningsdag 2019. Datum volgt

  • Seniorenreis 2018. Datum volgt

Het laatste nieuws

Foto's Seniorenreis 2018

De foto's van de Seniorenreis 2018 zijn opgenomen in het fotoalbum


Lampionnenoptocht 2108

De foto's van de lampionnenoptocht 2018 zijn opgenomen in het fotoalbum



Onze sponsors

  • eendenkooi.jpg
  • Hier-kan-uw-logo-komen.jpg
  • image001.png
  • logo-drukkerij-boer.jpg
  • LogoTdRA-middel.jpg
  • loonbedrijf_v_d_drift.jpg
  • mcd.jpeg
  • poellogo.jpg
  • RB_logo_rgbdd.jpg
  • rijnekeboulevardlogo.jpg
  • tijssen-dieren.jpg
  • Tijssenwatersport.jpg

Volg ons op

 Facebook icon.svg

yt standard logo 95x40